(+45) 42 53 03 00 info@b2bil.dk

Erhvervsleasing

Samlet set giver erhvervsleasing ved B2Bil ApS en lang række helt klare fordele for din virksomhed.

 • Godt kørende: Virksomheden har altid nye biler.
 • Styrket likviditet: Virksomheden har ikke penge bundet i bilen.
 • Fradrag: Moms og leasingafgiften kan trækkes fra i regnskabet med det samme.
 • Budgetsikkerhed: Leasingaftalen giver mulighed for en fast månedlig ydelse.
 • Ingen udbetaling: Op til 100% af erhvervskøretøjerne finansieres.

Der findes to typer af erhvervsleasing. Alt efter hvor meget af den finansielle risiko din virksomhed ønsker at stå med, og hvor meget B2Bil ApS skal tage, er der to typer af erhvervsleasing af varebiler.

En aftale om finansiel erhvervsleasing er den enkle leasingløsning. Her får din virksomhed brugsret til varebilen i leasingperioden for en løbende månedlig ydelse. Ved finansiel erhvervsleasing ligger ansvaret for drift og vedligeholdelse af bilen hos din virksomhed. Du kan dog altid vælge at tilkøbe en serviceaftale til din leasingaftale. Efter endt leasingperiode er din virksomhed forpligtet til at anvise en køber til bilen og til at sælge den til en pris, der aftales ved periodens start.

Ved en aftale om operationel erhvervsleasing tager B2Bil ApS sig af det meste. Din virksomhed skal bare vælge bilmærke, model og indretning eller opbygning, så er der et erhvervskøretøj for en løbende månedlig udgift. Alle omkostninger til service, vedligeholdelse og vejhjælp er med i prisen. Når leasingperioden slutter, skal bilen blot afleveres tilbage til os. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om hverken salg eller risiko på restværdi. Det giver en økonomisk sikkerhed og ro, man ikke har, hvis man ejer.

B2Bil ApS tilbyder desuden en lang række tillægsprodukter til at sikre en fast lav, og let gennemskuelig, totaløkonomi.

 • B2Bil ApS tilbyder vejhjælp som sikrer at du ikke strander med din bil uden at kunne få hjælp.
 • B2Bil ApS tilbyder brændstofkort hos landets største brændstofselskaber og sørger for at hele forbruget kommer på en samlet og overskuelig regning sammen med leasingydelsen.
 • B2Bil ApS tilbyder forsikringsaftale med både ansvars- og kaskoforsikring til en fast lav pris gennem vores samarbejdspartner.
 • B2Bil ApS sørger gerne for indbetaling af den lovpligtige ejerafgift så du ikke skal tænke på det.
 • B2Bil ApS tilbyder en dækaftale som sikrer dig fordelagtige priser på nye dæk når bilen trænger samt opbevaring af dine dæk kan tilvælges.
 • B2Bil ApS tilbyder en serviceaftale som dækker alle omkostninger til normal service og vedligeholdelse i henhold til producentens forskrifter, samt reparation/udskiftning som følge af normal slidtage. Ved operationel leasingaftale er serviceaftalen med som standard.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.