(+45) 42 53 03 00 info@b2bil.dk

Om os

B2Bil ApS er en ny virksomhed stiftet i 2019 af Kristian Spliid. Idéen bag er at give erhvervslivet den optimale sparring ved køb eller leasing af et nyt erhvervskøretøj. Med over 10 års erfaring med bilsalg til erhverv er vi godt klædt på til at løse alle udfordringer.

B2Bil ApS er en virksomhed, som tilbyder erhvervsleasing og salg af nye erhvervskøretøjer på tværs af alle brands med en stor forståelse for vores kunders ønsker og behov. Vi ved, at et erhvervskøretøj er et nødvendigt arbejdsredskab til at løse en opgave i virksomheden, derfor sætter vi en ære i at skræddersy løsninger, således at vi tilbyder de mest optimale løsninger til netop den udfordring, bilen skal løse.

Vi er eksperter i fleksible aftaler. Vi tilbyder serviceaftaler, garantiforlængelser, brændstofkort, leasing med og uden udbetaling, vi tager os gerne af driften af vores kunders bilparker, således at totaløkonomien holdes på et minimum.

Vi har altid fingeren direkte på pulsen af det danske bilmarked, således at vi altid står klar til at rådgive om køb og leasing af nye erhvervskøretøjer. Vi vil være sikre på at give vores kunder den bedste løsning med den bedste totaløkonomi.

Vi har samarbejde med alle bilmærker på det danske marked og kan garantere dig de mest attraktive priser.

Vi er helt klare over at din virksomheds erhvervsbiler er et nødvendigt arbejdsredskab og vi sætter en ære i at finde den helt perfekte løsning som matcher behovet. Kontakt os derfor allerede i dag for en uforpligtende samtale om jeres behov og de løsninger vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.


Kristian Spliid
Direktør
Tlf.: 42530300
Email.: kristian@b2bil.dk